ajax loader

WIN EEN FEESTELIJKE BURGERPARTY VOOR JOU EN JE BUREN

Kleurt jullie straat of buurt volledig blauw in aanloop naar de Admiraliteitsdagen? Geef je dan nu op voor 6 september 2017 via het formulier op de website van DVC! Onder alle deelnemers worden twee feestelijke Burgerparty’s verloot, compleet verzorgd door Albert Heijn en DVC.

Meer informatie over de vlaggenactie

Voorafgaand en tijdens de Admiraliteitsdagen kleurt Dokkum elk jaar weer helemaal blauw. Inwoners hangen trots de Admiraliteitsvlag uit. Een prachtig gebaar van saamhorigheid in de buurt en daar hoort een extra feestje bij! Admiraliteitsdagen, Albert Heijn Damwâld/Dokkum en DVC komen dan ook met de volgende vlaggenactie:

Win een Burgerparty voor jou en al je buren, compleet verzorgd door Albert-Heijn en DVC.

Enthousiasmeer direct je buren en hijs allemaal een Admiraliteitsvlag in de top. De straten die blauw kleuren maken kans op de party. Bestel de Admiraliteitsdagenvlag via de website of breng een bezoek aan Albert Heijn Dokkum of Damwâld.

Meedoen gaat als volgt:

  • Koop een Admiraliteitsdagenvlag via deze website of in de winkel bij de Albert Heijn in Damwâld of Dokkum.
  • Hang je eigen vlag uit en zorg dat al jouw buren dit ook doen.
  • Meld jullie straat aan via het formulier en zorg dat iedereen voor vrijdag 8 september de vlag buiten heeft hangen.
  • Op vrijdag 8 september vindt de verloting van twee Burgerparty’s plaats voor de hele buurt. Hierna controleert de jury of de winnende straten daadwerkelijk volledig blauw kleuren.
  • Op zaterdag 9 september worden de winnaars bekend gemaakt. Na afloop van het Bungeeroeien gaat de organisatie 2 straten verrassen op het podium. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt via sociale media van de Admiraliteitsdagen, Albert Heijn Dokkum, Albert Heijn Damwâld en DVC. De winnende straten ontvangen ook een mail met verdere info.

De buurt burgerparty is een gezamenlijk initiatief van de Admiraliteitsdagen, Albert Heijn Dokkum, Albert Heijn Damwoude en Dokkumer Vlaggen Centrale. Deze organisaties hebben zich als doel gesteld om er een sfeervolle, blauw gekleurde, vlaggenregio van te maken. Bekijk ook de actieflyer online.

Actievoorwaarden:

  • Deze Admiraliteitsvlaggenactie start donderdag 27 juli en eindigt op woensdag 6 september 2017. Opgeven via deze website is dan ook mogelijk t/m 6 september 2017.
  • Het is van belang dat de straat volledig blauw kleurt. Alle huisnummers in de straat dienen de Admiraliteitsvlag zichtbaar aan de gevel of in de vlaggenmast te hangen op vrijdag 8 september.
  • Alle straten in Dokkum en omliggende dorpen in de DDFK gemeente kunnen zich aanmelden.
  • Beide buurt burgerparty’s vinden plaats op zaterdag 23 september 2017 (burendag). Eventueel is deze datum in overleg te verplaatsen.

Mijn foto ontbreekt

spons