Kom met je schip naar Dokkum

Historische schepen

Vanaf eind augustus tot en met 4 september staat Dokkum in het teken van de Admiraliteitsdagen! Graag willen we dat Dokkum vol ligt met prachtige schepen in de historische binnenstad, want varend erfgoed is onmisbaar op ons maritieme festival.

Voorste rij

Ligplaats in de binnenstad

Eigenlijk is er maar één plek echt belangrijk op hét maritieme festival van het noorden: en dat is het water. De Admiraliteitsdagen spelen zich af in een decor van water in de historische binnenstad van Dokkum. Jouw schip kan daar tussen liggen. Meld je nu aan en word onderdeel van ons varend erfgoed!

De vijftig allermooiste schepen liggen vooraan”

De vijftig allermooiste – door een deskundige jury geselecteerde – schepen komen vooraan te liggen op een gratis ligplaats in het Groot- of Kleindiep.

Vier dagen festival

De Admiraliteitsdagen vinden plaats op 1, 2, 3 en 4 september 2022. Al vanaf eind augustus kleurt de stad blauw. Uiteraard ben je het hele jaar welkom in de museumhaven van Dokkum!

Meld je aan

De ruimte in het Groot- en Kleindiep is beperkt. Wees er snel bij en meld je aan. Vul alle velden hieronder in. Dan zorgen wij dat we je aanmelding vlot beoordelen!

Upload je foto('s):

Imrpessie