Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor het Scratchkoor Night of the Praams Admiraliteitsdagen.

Zaterdag 13 juni 2015
1e Scratchkoordag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het adres is:

Hellinghûs
Zuiderbolwerk 79
9101 NE Dokkum

Deze middag gaan we met elkaar 2 composities van de Night of the Praams instuderen. Een mooie oude popsong van Frank Sinatra – My Way (PDF) en een deel uit het dynamische klassieke werk Carmina Burana – O Fortuna (PDF). Van beide stukken hebben we een PDF (My Way – O Fortuna) toegevoegd en ter voorbereiding een link naar beide stukken op youtube. Dit is om het te beluisteren en om het goed in te studeren. Deze middag gaan we ook veel zang en theater oefeningen met elkaar doen voor de training in groepsverband en vooral om te kijken hoe en wie een goed team te vormen.

————————————————————————-

Op vrijdag 4 september 2015 zal het unieke concert Night of the Praams plaatsvinden. Voor dit concert zijn wij op zoek naar

GOEDE EN TALENTVOLLE ZANGERS

Tijdens het eerste weekend van september vormt het Kleindiep in Dokkum het historisch decor voor de vijfde editie van de Admiraliteitsdagen. Een uniek evenement waarin zout en zoet water elkaar ontmoeten. Een evenement dat binnen en buiten de regio steeds meer bekendheid krijgt en ook dit jaar weer een fantastisch programma biedt.

De Admiraliteitsdagen van Dokkum vindt zijn oorsprong in twee al langer bestaande evenementen: de Dokkum-Lauwerszee Regatta en het aanbieden van de eerste waddenoesteroogst. Verschillende geledingen uit de samenleving staken op een goed moment de koppen bij en elkaar en die synergie resulteerde uiteindelijke in het spektakel dat de Admiraliteitsdagen is geworden. Een evenement waarin allerlei al dan niet specifieke aspecten samenkomen: maritiem, culinair, historie, cultuur, gastvrijheid, gezelligheid. Een feest dat drie dagen lang duizenden mensen naar de eeuwenoude admiraliteitsstad Dokkum trekt.

Muzikale medewerking door:

– Groot HaFaBra Orkest van Noord Oost Friesland
– Wall Street Cover Band
– Admiraliteitsorkest en meewerkende artiesten
– Sjoek Nutma – algehele leiding

Het repertoire voor Night of the praams is van bekende popsongs tot prachtige klassieke composities. Het koor zal daar een essentiële bijdrage in leveren en met vol enthousiasme en passie de grote diversiteit van het repertoire uitvoeren.

De Scratch Koor Dag is op zaterdag 13 juni 2015 vanaf 10.30 uur

Opgeven voor de audities is mogelijk via scratch@admiraliteitsdagen.nl

Graag met zang CV en foto. Inschrijven is mogelijk t/m 12 juni 2015.