Admiraliteitsdagen Diner

Welkom op het sponsordiner

Alle sponsoren vanaf het pakket Luitenant ter Zee zijn uitgenodigd op ons sponsordiner op vrijdag 2 september, met aansluitend een prachtige avond rondom de Zijl vanaf het gastendek.

Admiraliteitsdagen 2022

Kwaliteit, inclusiviteit en verbinding

Kwaliteit, inclusiviteit en verbinding; dat is waar we als Admiraliteitsdagen in Dokkum deze tiende editie op 1, 2, 3 en 4 september voor gaan. Een gratis toegankelijk en verbindend festival dat vier dagen duurt en geschikt is voor het hele gezin.

Dat het is gelukt dat te organiseren, is mede dankzij onze sponsoren. Zonder hen geen Admiraliteitsdagen. Daarom zijn de sponsoren vanaf het pakket Luitenant ter Zee uitgenodigd voor het sponsordiner op vrijdag 2 september, met aansluitend een prachtige avond rondom de Zijl vanaf ons gastendek. Gasten van de gemeente ontvangen via de gemeente de uitnodiging deze avond bij te wonen.

Night of the Praams

Na het diner in de Bonifatiuskapel gaan onze gasten bij het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht de Night of the Praams bijwonen. Onze historische binnenstad is het decor van dit unieke concert, met het huisorkest van de Admiraliteitsdagen onder leiding van Sjoek Nutma, en muzikale medewerking van Vangrail en Og3ne. Tussen tientallen authentieke schepen maken topmuzikanten op podium boven het water er een prachtige avond van!

Het programma op een rij

  • Vrijdag 2 september 2022
    17.00-20.30 uur:
    Diner, Bonifatiuskapel, Bronlaan 12, Dokkum
  • 21.00- 00.00 uur:
    Feestavond, Rondom de Zijl, Dokkum

 

U kunt uw auto gratis parkeren op Hogedijken 4 (parkeerterrein voormalige supermarkt Aldi). Vervolgens wandelt u naar de Bonifatiuskapel (parkeren in de wijk rondom de kapel is niet toegestaan). Na afloop van het diner wordt u per boot en bus naar het centrum van Dokkum gebracht. Na de feestavond is het een fijne wandeling terug naar de auto. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: info@admiraliteitsdagen.nl