ajax loader

Admiraliteitsdagen Diner
We brouwen er een feestje van!

Dokkum bruist weer van het bier. Vroeger al stond de stad bol van de brouwerijen, en als paddenstoelen schieten de initiatieven vol schuimend karakter momenteel uit de grond. Geen feest beter dan de Admiraliteitsdagen om daar op te klinken en te proosten. Daarom hebben we al onze sponsoren uitgenodigd voor een fantastisch diner in Bierbrouwerij Dockum op de Hogedijken.

In Bierbrouwerij Dockum is de historie weer tot leven gebrouwen, en op deze locatie willen we onze sponsoren bedanken dat ze zich dit jaar hebben verbonden aan het maritieme festival van het noorden. Hoort u daarbij? Dan heeft u van ons inmiddels een entreebewijs ontvangen. Wie via de gemeente is uitgenodigd, ontvangt via een andere weg het entreebewijs. Het diner vindt plaats op vrijdag 6 september.

Night of the Praams
Na het diner gaan onze gasten bij het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht de openingsavond met de Night of the Praams bijwonen. Onze historische binnenstad is het decor van dit unieke concert. Tussen tientallen authentieke schepen maken topartiesten op een speciaal zwevend podium er een prachtige avond van!

Het programma op een rij

  • Vrijdag 6 september 2019
    17.00-20.30 uur:
    Diner, Brouwerij Dockum, Hogedijken 20, Dokkum
  • 21.00- 00.00 uur:
    Feestavond, Vleesmarkt Dokkum

U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein achter Brouwerij Dockum. Vervolgens wordt u per boot en bus naar het centrum gebracht. Na afloop van de feestavond kunt u in het centrum op de bus stappen. De bus brengt u weer terug naar de Brouwerij waar uw auto geparkeerd staat.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: info@admiraliteitsdagen.nl

Mijn foto ontbreekt

spons