ajax loader

Uitslag 2019;

De Challenge of the Admiraal
Ga jij de uitdaging aan?

Ga jij de uitdaging aan? Tof! Want de Challenge of the Admiraal is een sport- en beweegevenement, waaraan iedereen uit de regio mee kan doen. Het is een mix tussen survival, trail-run, obstakel-run, outdoorsporten en teambuilding. Je beklimt hindernissen, gaat over het water, je uithoudingsvermogen wordt getest en je hersens getraind.

De Challenge of the Admiraal in het kort:
Je geeft je op als koppel. Een koppel bestaat uit een volwassene met kind vanaf 8 jaar of twee volwassenen vanaf 18 jaar. Ieder koppel kiest voor een route van 5,5 of 7,5 kilometer. Die mag hardlopend worden afgelegd, maar dat hoeft niet.

Op de route kom je verschillende challenges tegen, waar punten bij te verdienen zijn Je bent in totaal ongeveer 2 uur onderweg. Wanneer je langer dan twee uren onderweg bent, krijg je per minuut een strafpunt. Bij een gelijk aantal punten, telt de snelste tijd.

  • De challenges kun je op 3 niveaus doen, ook in de puntentelling houden we daarmee rekening.
  • Leuk: de challenges worden aangeboden door bijvoorbeeld lokale sportverenigingen of ondernemers
  • Maar een challenge kan ook een quizvraag zijn
  • Het koppel met de meeste punten wint de Challenge!

Hoe bereid ik me voor?
Check onze kaart voor de routes (zie onderaan deze pagina) en bekijk waar de challenges zijn. Loop je al warm? Nodig ook vast je vrienden en familie uit jullie aan te moedigen! En zorg dat ze er zijn bij de finish op de Markt, want daar is het gezellig met heel veel foodtrucks en muziek.

Wat kost het?
Deelname aan de Challenge of the Admiraal kost:
– 8 tot 18 jaar 15,00 per persoon
– 18 jaar en ouder 22,50 per persoon.
De kosten zijn inclusief een supertof t-shirt en een verfrissende consumptie na afloop. Verder zorgen we voor een tot in de puntjes georganiseerd evenement, waar veiligheid en plezier gegarandeerd zijn.

Waar en wanneer?
In Dokkum, start en finish zijn op de Markt, Donderdag 5 september, 15:00 – 21:00 uur, Tickets voor de Challenge of the Admiraal koop je hier. Tickets kunnen t/m 1 september worden gekocht.

Heb je nog een vraag?
Stel hem via challenge@admiraliteitsdagen.nl

De Challenge of the Admiraal is een initiatief van de activiteitencommissie van de Admiraliteitsdagen, in samenwerking met de buurtsportcoaches van gemeente Noardeast-Fryslân en Dantumadiel, Evenementenbureau Avontuurmakers en een tal van sportverenigingen en ondernemers uit de regio. De Challenge of the Admiraal wordt gesponsord door De Friesland en NAM. Met het evenement wil de Admiraliteitsdagen bijdragen aan verbinding, leefbaarheid en vitaliteit van de regio. De Challenge of the Admiraal is mede tot stand is gekomen door een bijdrage van de provincie Fryslân.

 Met deelname ga je akkoord met de Algemene voorwaarden

Ieder koppel kiest voor een route van 5,5 of 7,5 kilometer;

(download de route)

Mijn foto ontbreekt

spons