Bungeeroeien

Eén van de succesnummers van de Admiraliteitsdagen

Het Bungeeroeien is één van de succesnummers van de Admiraliteitsdagen. Ook dit jaar stond het roeien weer op het programma. Zaterdagmiddag 3 september werd in Dokkum gestreden om eeuwige roem én prachtige prijzen!

Spectaculair

Bij het podium in het Kleindiep

Bij het podium in het Kleindiep vindt het spectaculaire bungeeroeien plaats: roeien in een sloep die met een bungee-elastiek aan het podium vastzit. Het team dat het verste bij het podium vandaan weet te roeien, is de winnaar. Simpeler kunnen we het niet maken.

Maak met vrienden, vriendinnen, collega’s, familie en/of buurtgenoten een team en geef je op. Een team bestaat uit maximaal 10 roeiers (m/v) plus een stuurman of -vrouw.
Als zich voldoende vrouwenteams opgeven, maken we daar een aparte competitie voor. LET OP: degene aan het roer telt niet mee voor het ‘geslacht’ van het totale team. Een vrouwenteam met een man aan het roer telt dus als vrouwenteam. Teams met zowel mannelijke als vrouwelijke roeiers doen mee bij de mannen. Er is dit jaar ruimte voor 16 teams. Wacht dus niet te lang met opgeven!

Bungeeroeien

Inschrijving gesloten

Het bungeeroeien is vol. De inschrijving is gesloten.
Tot ziens op zaterdag 3 september!