ajax loader

02-09-2019: INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Het Abiant Bungeeroeien was en is één van de succesnummers van de Admiraliteitsdagen en staat ook dit jaar weer op het programma. Zaterdagmiddag 7 september, vanaf ongeveer 15:00 uur, wordt in Dokkum weer gestreden om eeuwige roem én de prachtige bungeeroei-wisselbokaal.

Bij het podium in het Kleindiep vindt het spectaculaire bungeeroeien plaats: roeien in een sloep die met een bungee-elastiek aan het podium vastzit. Het team dat het verste komt, is winnaar. Simpeler kunnen we het niet maken. Het bungeeroeien is weer aan de voorkant van het podium en de speaker zal er samen met een dj een prachtig evenement van maken.

Maak met vrienden, vriendinnen, collega’s en/of buurtgenoten een team en geef je op. Een team bestaat uit maximaal 10 roeiers (m/v) plus een stuurman of -vrouw.

Als zich voldoende vrouwenteams opgeven, maken we daar een aparte competitie voor. LET OP: degene aan het roer telt niet mee voor het ‘geslacht’ van het totale team. Een vrouwenteam met een man aan het roer telt dus als vrouwenteam. Teams met zowel mannelijke als vrouwelijke roeiers doen mee bij de mannen. Er is dit jaar ruimte voor 16 teams. Wacht dus niet te lang met opgeven!

 

Mijn foto ontbreekt

spons