fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Vlaggenactie Admiraliteitsdagen weer van start

Gerbrand Nicolai

Gerbrand Nicolai

De vlaggenactie van de Admiraliteitsdagen en de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) gaat weer van start. Iedereen die al een vlag heeft kan deze vanaf 22 augustus ophangen zodat Dokkum ook tijdens de Stadsfeesten feestelijk versierd is met de donkerblauwe vlaggen. Een groep enthousiaste jongeren gaat op pad om nog meer vlaggen te verkopen. Duurt dat te lang? Ga naar Van der Gang aan de Grote Breedstraat 9 in Dokkum. Ook is het mogelijk om de vlag via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale te kopen.

Door mee te doen aan de foto-actie op Facebook maken deelnemers ook nog kans op een mooie prijs. Het enige wat ze hoeven te doen is een originele foto te maken van hun Admiraliteitsvlag. Deel deze foto met een leuke toelichting voor 22 augustus op Facebook en vermeld hier de Dokkumer Vlaggen Centrale en/of Admiraliteitsdagen.

DVC bekijkt alle gedeelde foto’s en selecteert samen met de organisatie van de Admiraliteitsdagen de prijswinnaars. Op zondag 4 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Geen nieuws missen? Volg:

Mijn foto ontbreekt