ajax loader

DOKKUM – Streekomroep RTV NOF (Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a.) is komend weekend live aanwezig bij de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Met een team van bijna veertig vrijwilligers wordt online berichtgeving (www.rtvnof.nl), live radio en tv gemaakt. De registraties van de optredens vanaf het hoofdpodium worden voor het eerst facilitair in samenwerking met regionale omroep Omrop Fryslân gedaan. “Ook de thuisblijvers hoeven dit jaar weer niets te missen van dit prachtige evenement voor Noordoost Fryslân’’, zegt Herman de Hoop (voorzitter RTV NOF).

Op vrijdagavond 8 september staat de ‘Night of the Praams’ op het programma bij de Admiraliteitsdagen. Een concert met een groot orkest onder leiding van Sjoek Nutma, Sharon Doorson, Xander de Buisonjé en verscheidende gastartiesten.

Op zaterdagavond is het podium aan Adje en friends met Jeroen van der Boom, Nielson en Miss Montreal. Op zondag is er een kerkdienst en meezingconcert. De kijkers zitten goed bij RTV NOF die het evenement van begin tot einde (inclusief de zondag) in de huiskamers brengt. De concerten van vrijdag- en zaterdagavond zijn bij Omrop Fryslân live te zien op omropfryslan.nl en de Omrop-app (livestream).

De tv-uitzendingen op RTV NOF / RTV Kanaal 30 zijn:
– Vrijdagavond van 20.30-00.00 uur Night of the Praams
– Zaterdagavond van 20.00-00.00 uur Adje and friends!
– Zondagochtend van 9.30-11.5 uur Kerkdienst
– Zondagmiddag van 14.30-18.00 uur Adje Sing a Long

Zaterdag is van 11-14 uur een live radio-uitzending van RTV NOF vanuit de binnenstad van Dokkum.

Via de social media en het tv-kanaal zijn ook diverse updates van activiteiten in de stad te zien. De concerten op het hoofdpodium worden in samenwerking met Omrop Fryslân en RTV Kanaal 30 (Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel) live uitgezonden. Het is het eerste concrete samenwerkingsproject tussen de drie publieke omroepen, nadat alle partijen in juli een overeenkomst tekenden.

De uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Dokkum/Damwâld en Kabelnoord. In Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ameland en Schiermonnikoog te zien via kanaal 20 bij Kabelnoord (RTV NOF) en in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel via kanaal 36 bij Ziggo (RTV Kanaal 30).

Mijn foto ontbreekt

spons