fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Sing a Long als afsluiting Stadsfeesten en Admiraliteitsdagen

Gerbrand Nicolai

Gerbrand Nicolai

singDe Admiraliteitsdagen worden zondagmiddag 4 september afgesloten met het Admiraliteitsconcert. Dit is een gezamenlijk initiatief van de organisatie van
de Admiraliteitsdagen en Stichting Stadsfeesten. Het Admiraliteitsconcert komt voort uit het populaire meezingconcert dat een aantal jaren in de Bonifatiuska- pel is gehouden. De naam is nu veranderd in Sing a Long.

Het repertoire bestaat uit schitterende medleys van onder andere ABBA, Grease en Tina Turner. Naast muziek uit de vorige eeuw komen ook topsongs voorbij van deze tijd zoals ‘Sexy als ik dans’ (Nielson) en ‘Wake me up’ (Avicii). Tussen deze Sing a Long songs door geven de Admiraliteitssjongers op hun eigen sfeervolle wijze invulling aan het Admiraliteitsconcert.

Er staat een goede band op het hoofdpodium op het Kleindiep met Roel van der Veen (toetsen), Ytzen Peterson en Ido Cuperus (gitaar), Titus Steegstra (basgitaar) en Wieger Dijkstra (drums). De solisten/zangers zijn: Anno Westerhof, Jelmer de Vries, Han Feddema, Eva Sinnema, Iris van der Weide en Aafke Zuidersma. Het con- cert duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Daarna sluit burgemeester Marga Waanders de Admiraliteitsdagen officieel af.

Geen nieuws missen? Volg:

Mijn foto ontbreekt