ajax loader

Hoogtepunt op hoogste punt van Dokkum

Davina Michelle komt naar Dokkum tijdens de Admiraliteitsdagen 2019. Op zaterdagavond 7 september treedt ze op op de Markt, het tweede hoofdpodium van het vierdaagse evenement. “Een hoogtepunt op het hoogste punt van Dokkum”, noemt de organisatie de komst van Michelle.

Afgelopen jaar verkreeg Davina Michelle enorme bekendheid als zangeres met het nummer ‘Duurt te lang’, dankzij deelname aan het televisieprogramma ‘Beste zangers van Nederland’. Vorig jaar april al werd Davina Michelle geboekt voor 7 september dit jaar. Voorzitter Jan Michiel van de Admiraliteitsdagen: “Binnen een team van vrijwilligers en professionals bespreken we waar we op in gaan zetten. Soms moet je dat inzicht al vroeg hebben. Dankzij betrokken sponsoren zijn we in staat artiesten als Davina Michelle en de eerder bekendgemaakte band Racoon ook daadwerkelijk vast te leggen. Met deze artiesten verwachten we een breed publiek naar Dokkum te trekken.”

De vernieuwde Markt in Dokkum, waarop Michelle haar optreden geeft, heeft zich afgelopen jaar ontpopt als ultiem festivalterrein in hart van de stad. Nu met de ijsfontein is het plein helemaal af. Daarmee kan de Markt verder doorontwikkeld worden als festivalterrein. Vanuit 11fountains waar de ijsfontein onderdeel van is, wordt verwacht dat er goed op het kunstwerk gepast wordt. Jan Michiel: “We moeten er natuurlijk voor zorgen dat hij niet onder de voet gelopen wordt door de tienduizenden gasten die in vier dagen tijd over de Markt wandelen. De fontein krijgt daarom een bijzondere rol tijdens de Admiraliteitsdagen. We maken er de grootste ijsblokjesmachine van Europa van, dankzij een mooie horecapartner waar we een contract mee hebben afgesloten.”

De Admiraliteitsdagen worden steeds aantrekkelijker voor partners, maar ook voor sponsoren. Jan Michiel: “Het een versterkt het ander. En toch blijft het in de basis vanuit onszelf komen. We doen het echt samen hier in Dokkum en de regio en dat maakt me als voorzitter ontzettend grutsk.

 

Mijn foto ontbreekt

spons