ajax loader

Aan alle mooie dingen komt een eind en dat geldt natuurlijk ook voor de Admiraliteitsdagen 2014.  Zondagmiddag vond na een dag vol activiteiten de allerlaatste activiteit rondom het Kleindiep plaats. Het meezingconcert dat georganiseerd werd door de stichting Dokkum Cultureel. Duizenden mensen waren in de binnenstad om de Admiraliteitsdagen 2014 af te sluiten. Exposure & friends zorgden voor het laatste feestje en het publiek uit Dokkum en verre omstreken deed uitbundig mee.

Het grootste applaus was misschien nog wel voor ‘ober Sake’ van hotel de Posthoorn die niet alleen enkele nummers zong, maar vooral het publiek uitstekend wist mee te krijgen. Na een dankwoord van voorzitter Jan-Michiel van der Gang was het laatste woord aan burgemeester Marga Waanders. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd Admiraliteitsweekend. Het verplaatsen van het podium van het Grootdiep naar het Kleindiep bleek een uitstekende zet.

Toch was het allermooiste aan het weekend misschien wel het decor: de stad Dokkum. De prachtige historiche binnenstad in combinatie met de gelakte historische schepen en de vele duizenden trotste Dokkumers en bezoekers uit de regio maakten de vierde editie tot een evenement met regionale allure. Iets waar niet alleen de organisatie, vrijwilligers en sponsor van de Admiraliteitsdagen trots op kunnen zijn, maar wat alle (oud)Dokkumers het gehele jaar nog uit kunnen stralen. Voor volgend jaar staan de Admiraliteitsdagen gepland op 4, 5 en 6 september en dat is bij voorbaat alweer een fantastisch feest.

tekst: www.in-dokkum.nl

 

Mijn foto ontbreekt

spons