fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Onze jubileumeditie gaat dit jaar niet door

Thea Van der Schaaf

Thea Van der Schaaf

Dokkum, 7 april 2020
Onze jubileumeditie gaat dit jaar niet door. We verschuiven de tiende editie van de Admiraliteitsdagen naar 2, 3, 4 en 5 september 2021. 
Het doet pijn in ons hart om deze beslissing te moeten nemen. De afgelopen tien jaar zijn we in staat geweest tot dingen die we nooit voor mogelijk hielden. Met een ongekende betrokkenheid van iedere participant, groot of klein, hebben we in tien jaar tijd een festival van formaat weten neer te zetten.
De huidige situatie maakt alles anders. Hoewel we beseffen dat een evenement als het onze nu meer dan ooit voor verbondenheid in onze samenleving kan zorgen, kunnen we nu het onmogelijke niet vragen aan iedereen die ons een warm hart en veel geld toedraagt. De realiteit is ook dat we de duur en de gevolgen van de maatregelen niet kunnen voorspellen en daar nu niet op kunnen anticiperen.  
We waren al goed op weg voor dit jaar. Voor de inzet en toezeggingen tot nu toe, zeggen we iedereen heel hartelijk dank. Nu we worden gedwongen stil te staan, komen we er misschien wel achter dat we nog veel meer kunnen dan we denken. 2, 3, 4 en 5 september 2021, ons jubileumfeest. Wees erbij, in goede gezondheid!
Bestuur en organisatie
Admiraliteitsdagen Dokkum

Geen nieuws missen? Volg:

Mijn foto ontbreekt