ajax loader
DOKKUM – Kilometers kabel, meer dan dertig vrijwilligers en weken aan voorbereiding. De vrijwilligers van RTV NOF zijn er zo goed als klaar voor. De programma’s van de streekomroep vanaf de Admiraliteitsdagen in Dokkum zijn al jaren een begrip. ‘Veel mensen beleven zo dit prachtige evenement voor de regio live mee via onze media’, zegt vrijwilliger Lisa Taekema.
 
Met een team van meer dan tientallen vrijwilligers wordt online berichtgeving (www.rtvnof.nl), live radio en tv gemaakt. De registraties van de optredens vanaf het hoofdpodium worden facilitair in samenwerking met Omrop Fryslân gedaan. Deze zijn via tv van begin tot einde (inclusief de zondag) in de huiskamers van de ruim 20.000 aansluitingen van provider Kabelnoord in Noardeast Fryslân, Dantumadiel, Ameland en Schiermonnikoog te zien.
 
De concerten van vrijdag- en zaterdagavond en zondagochtend zijn bij Omrop Fryslân live te zien op omropfryslan.nl en in de Omrop-app.  ‘De samenwerking met de regionale omroep en de komst van hun tv-regiewagen is iets om echt trots op te zijn’, aldus het bestuur van RTV NOF.

Mijn foto ontbreekt

spons