ajax loader

Trotse hoofdsponsor brengt tevens de Ziggo eBattle F1 naar hét maritieme festival van Nederland

Dokkum, 6 september 2018 – Ziggo kondigt met trots aan hoofdsponsor te zijn van Admiraliteitsdagen in Dokkum. Dit jaar heeft zij wederom een exclusief gastenprogramma opgezet om mensen met een beperking het evenement te laten beleven als VIP op het schip ‘De Markol’, geleid door de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)-gedachte. Daarnaast brengt Ziggo de Ziggo eBattle F1-truck naar Dokkum op zaterdag 8 en zondag 9 september. Hierin kunnen bezoekers gedurende het hele weekend gratis plaatsnemen in een gloednieuwe Playseat en proberen om de snelste rondetijd neer te zetten.

Ziggo sponsort de Admiraliteitsdagen
Voor het derde jaar op rij is Ziggo trotse sponsor van de Admiraliteitsdagen en tijdens deze editie heeft zij een exclusief gastenprogramma opgezet, als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Op het schip De Markol worden mensen met een beperking in het zonnetje gezet om als VIP het evenement te beleven. Benny Kooistra van het segment health binnen Vodafone/Ziggo: ‘Het is geweldig dat Ziggo ook dit jaar bij kan dragen aan een fantastisch weekend voor cliënten van zorginstellingen tijdens de Admiraliteitsdagen. Ziggo probeert hen hiermee een VIP-behandeling geven om nooit meer te vergeten.’ De Markol ligt te water van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september.

In het tweede weekend van september 2018 wordt Dokkum omgetoverd tot één grote avonturenstad. Dan vindt hét maritieme en muzikale festival van het Noorden plaats. Het gratis toegankelijke festival voor jong en oud trekt jaarlijks tienduizenden mensen naar Dokkum. Vooral de concerten bij het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht zijn populair. Maar er is meer te doen. Veel meer.

Meer informatie is te vinden op admiraliteitsdagend.sg-host.com.

De Ziggo eBattle F1: plaatsnemen, racen, winnen!
Tijdens de Ziggo eBattle F1 kunnen bezoekers proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen en de twee winnaars stromen door naar het Formule 1 Café om, live op Ziggo Sport, het kampioenschap in de wacht te slepen.

Over Ziggo
Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo heeft nagenoeg 4 miljoen televisie-, ruim 3 miljoen internet- en 2,5 miljoen vaste telefonieaansluitingen per 30 juni 2018. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden. Ziggo maakt deel uit van VodafoneZiggo, een 50/50 joint venture van Vodafone Group en Liberty Global. Voor meer informatie, ga naar www.vodafoneziggo.nl.

Mijn foto ontbreekt

spons