fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Voluit vlaggen voor Admiraliteitsdagen

Gerbrand Nicolai

Gerbrand Nicolai

Afgelopen week heeft de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) traditiegetrouw de masten met vlaggen voor de Admiraliteitsdagen geplaatst. Dokkum en omstreken kleuren opnieuw volledig maritiem blauw als vooraankondiging en promotie van het alsmaar groter groeiende event. Ook de verkoop van de Admiraliteitsvlaggen is hiermee van start gegaan, met een bijbehorende vlaggenactie. Zo maak je dit jaar kans op exclusieve VIP-kaarten en vele andere prijzen. De betrokkenheid van inwoners is groot. Er hangen nu alweer blauwe eyecatchers aan de gevels en de eerste belangstellenden voor een nieuwe vlag hebben zich gemeld. Een mooi bewijs dat dit nautische evenement zorgt voor verbinding en saamhorigheid.

De “Admiraliteitsdagen” vlaggen zijn exclusief verkrijgbaar bij de Hema en Van der Gang Herenmode in Dokkum, in drie verschillende formaten. En koop jij dit jaar een nieuwe vlag? Let dan goed op! De organisatie stelt samen met HEMA en DVC een aantal mooie prijzen beschikbaar waaronder 2 VIP-kaarten voor de zaterdagavond. Is er bij jouw vlag een gouden of maritiem blauw ticket toegevoegd? Dan heb je een mooie prijs gewonnen!  Kijk voor meer informatie op dvc.nl.

Het jaarlijks terugkerend event is inmiddels onlosmakelijk verbonden met vlaggen,  en ook de vlaggenmasten bij de invalswegen geven bezoekers een meer dan warm welkom. De plaatsing van de vlaggenmasten was dit jaar nog een uitdagende klus. Geertje Hoekstra, manager bij DVC: “Door de droogte konden de masten niet met standaard gereedschap worden geplaatst, daarmee waren de masten niet de grond in te krijgen. Daarom zijn extra mankracht en materieel ingezet om de masten tijdig en netjes te plaatsen. Soms wel op alternatieve plaatsen in verband met de veiligheid, want de masten moeten stevig staan als de wind aanwakkert, zoals de afgelopen dagen”.

De organisatie werkt toe naar een prachtig spectaculair evenement en de vlaggen zijn er klaar voor!

 

Geen nieuws missen? Volg:

Mijn foto ontbreekt