ajax loader

Geweldig, wát een enthousiasme om mee te kunnen doen als toneelspeler of figurant aan het Straattheater: we zitten inmiddels op ruim 100 deelnemers voor zaterdag 8 september!

Vanaf nu hanteren wij een wachtlijst waarvoor je je nog steeds op kunt geven als toneelspeler of figurant. De ervaring leert dat er altijd wel een aantal afvallers zijn. Je hebt dus nog steeds kans om mee te doen aan de leukste eendaagse acteerervaring van je leven. Opgave voor de wachtlijst kan via theater@admiraliteitsdagen.nl.

Het straattheater duurt de hele zaterdag (van 11.00-16.00 uur) en vindt plaats op verschillende locaties in het historische centrum van Dokkum. De acteurs spelen scenes die gebaseerd zijn op verhalen over de historie van Dokkum en de lokale admiraliteit. Voor professionele begeleiding en de juiste kleding wordt gezorgd.

Voorbereiding: maandagavond 3 september en dinsdagavond 4 september

Je krijgt dan algemene info over het evenement; hoe laat je aanwezig moet zijn, welke route je gaat lopen. Ook worden alle rollen verdeeld. Je krijgt praktische speeltips, past kleding en oefent je rol onder leiding van een ervaren regisseur.

Alles wordt geregeld om je perfect voor te bereiden op dé eendaagse toneelrol van je leven!

Geef je op voor de wachtlijst als ster van het leukste live straattheaterevenement, natuurlijk tijdens de Admiraliteitsdagen!

[Form id=”13″]

Mijn foto ontbreekt

spons