ajax loader

Op zaterdag 8 september komt André Hazes naar de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Voor zijn optreden is  ’s avonds plek voor ruim 10.000 fans. Wij stellen dat hij de Elfstedenstad bijna als Amsterdam-noord kan zien. Eigenlijk is het dus al een halve thuiswedstrijd voor André.

De jonge André is succesvol in de voetsporen getreden van zijn vader, volkszanger André Hazes. Toch is hij het stempel ‘de zoon van’ allang ontgroeid. Als kleine jongen wist André al dat hij de muziekbusiness in wilde. In 2007 had hij met 13 jaar zijn eerste nummer 1-hit: ‘Bedankt mijn vriend’, een postuum duet met vader Hazes. Vorig jaar won hij glansvol een Edison met ‘Leef’ in de categorie Volksmuziek.

In 2015, 2016 en 2017 was hij gastartiest bij de Toppers in Concert. En Dokkum krijgt nu dus haar eigen Hazes-spektakel. André neemt zijn eigen band mee, iets wat niet vaak gebeurt. En ook al treedt hij de laatste jaren op in grote concerthallen zoals Ahoy, de Ziggo Dome en Amsterdam Arena, ook naar deze openluchtshow ziet hij uit.

Van 6 tot en met 9 september kun je genieten van de Admiraliteitsdagen. Het leukste muzikale en maritieme festival van het noorden! Dit jaar alweer voor de 8e keer op rij. De complete binnenstad is dan 4 dagen lang het decor van bijzondere openluchtconcerten en activiteiten. Gratis toegankelijk, voor jong en oud.

Tekst: Tineke Admiraal

Mijn foto ontbreekt

spons