ajax loader

Kilometers kabel, meer dan veertig vrijwilligers en weken aan voorbereiding. De vrijwilligers van RTV NOF zijn er bijna klaar voor. De programma’s van de streekomroep vanaf de Admiraliteitsdagen in Dokkum zijn al jaren een begrip. ‘Veel mensen beleven zo dit prachtige evenement voor de regio live mee via onze media’, zegt vrijwilliger Lisa Taekema.

Met een team van meer dan veertig vrijwilligers wordt online berichtgeving (www.rtvnof.nl), live radio en tv gemaakt. De registraties van de optredens vanaf het hoofdpodium worden facilitair in samenwerking met Omrop Fryslân gedaan. Deze zijn via tv van begin tot einde (inclusief de zondag) in de huiskamers van de ruim 20.000 aansluitingen van provider Kabelnoord in Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ameland en Schiermonnikoog te zien. De concerten van vrijdag- en zaterdagavond zijn bij Omrop Fryslân live te zien op omropfryslan.nl en in de Omrop-app. ‘De samenwerking met de regionale omroep en de komst van hun tv-regiewagen is iets om echt trots op te zijn’, aldus het bestuur van RTV NOF.

De tv-uitzendingen van RTV NOF op de Admiraliteitsdagen zijn op:

–       Vrijdagavond van 20.45-00.00 uur    Night of the Praams
–       Zaterdagavond van 20.45-00.00 uur  Adje and friends!
–       Zondagochtend van 9.45-12.00 uur  Kerkdienst 
–       Zondagmiddag van 14.45-18.00 uur Adje Sing a Long

Admiraliteitsdagen Radio

In 2018 gaan de vrijwilligers van RTV NOF nog meer radio-uitzendingen maken vanaf de Admiraliteitsdagen dan voorheen. Ook zijn de beide avond-concerten live te horen via de FM-frequenties van de omroep. Op die wijze kunnen mensen die in de auto onderweg zijn ook meegenieten van het evenement. ‘Daarnaast zijn we met verschillende radioreporters dit weekend in de Dokkumer binnenstad om de sfeer te schetsen van de Admiraliteitsdagen’, aldus de programmaleiding. Op zaterdag is er een speciale Weekend Nieuwsshow met vele gasten op locatie.

De radio-uitzendingen van RTV NOF op de Admiraliteitsdagen zijn op:

 –       Vrijdagavond van 18.00-00.00 uur  Night of the Praams
–       Zaterdagmiddag van 11.00-14.00 uur Weekend Nieuwsshow
–       Zaterdagavond van 18.00-00.00 uur  Adje and friends!
–       Zondagmiddag live bijdrages in de reguliere programmering

De uitzendingen van RTV NOF in Dokkum worden mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Dokkum/Damwâld en Kabelnoord. In Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ameland en Schiermonnikoog te zien via kanaal 20 bij Kabelnoord (RTV NOF). Live streams op Facebook/YouTube en via de RTV NOF-app en website.

Tekst: RTV NOF

Mijn foto ontbreekt

spons