ajax loader

Schermafbeelding 2016-09-01 om 10.45.26Leeuwarden, 1-9-2016 – Lease Quality maakt zich klaar voor de Admiraliteitsdagen. Ook dit jaar zijn we weer betrokken bij hét evenement van het Noorden. Net als voorgaande jaren maken we graag deel uit van de sponsorgroep. Een mooie gelegenheid om met andere bedrijven in contact te komen en te genieten van deze avonturenstad!

Lease Quality, méér dan alleen leasen
Al weer meer dan twee jaar timmert Lease Quality in Leeuwarden aan de weg. De vestiging is sinds 1 juli 2014 vertegenwoordigd in de Friese hoofdstad. In totaal werken er nu drie personen. Kor Zittema als vestigingsmanager en Julius de Jong als accountmanager zijn bezig het marktaandeel in Friesland te vergroten. Bea Monsma verzorgt de administratie als binnendienst medewerker.

Sinds maart 2016 behoort Lease Quality met moedermaatschappij Autolease Groningen tot de International Car Lease Holding (ICLH). Door deze overname kan Lease Quality nog  sneller en flexibeler inspelen op de klantwensen. Dit in combinatie met de inkoopkracht de schaalvoordelen van de Groep.

Daarnaast onderscheidt de leasemaatschappij in Leeuwarden zich nog altijd op het gebied van de volgende kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel en Professioneel. Je bent niet zomaar een klant bij Lease Quality. Je hebt namelijk je eigen accountmanager. Heb je een vraag over je wagenpark? Leg het voor aan jouw accountmanager. Kor of Julius lost jouw vraagstuk op! Flexibiliteit is nog steeds hét paradepaardje van Lease Quality. Wij houden ons niet stug vast aan een contract. Kom je erachter dat je niet in Volvo V60 had willen rijden, maar liever in een VW Passat? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de Volvo V60 een goed plekje krijgt en dat jij in de Passat kan rijden.

Ook zijn we professioneel. Je wagenpark kan je bij ons zelf beheren. Via een digitaal portaal kun je alles inzien. Zo kan je alles in de gaten houden, snel en makkelijk! Bij Lease Quality lease je dus niet alleen een auto. Wij geven je meer!

Alles is mogelijk bij Lease Quality in Leeuwarden! Van bedrijfswagen tot personenauto, van jong gebruikt tot nieuw

Als universele leasemaatschappij kunt u bij ons alle merken auto’s leasen. Van bedrijfs- tot personenauto. Zowel jong gebruikt als nieuw. Op onze site kunt u verscheidene jong gebruikte auto’s bekijken. De meeste nog voorzien van een gunstig bijtellingstarief. Voor meer informatie kijk op onze site,http://www.leasequality.nl/direct-rijden.

Staat jouw wagen er niet tussen? Vraag het team in Leeuwarden. Zij vinden je auto en maken een passende offerte. Zorg dat je erbij bent en wordt een relatie van Lease Quality. Lease je al ergens anders? Dat maakt niet uit. Wij nemen ook wagenparken over. Met onze tarieven en diensten bent u bij Lease Quality aan het juiste adres!

Zien we je vrijdag 2 september?
De Admiraliteitsdagen beginnen voor Lease Quality op vrijdag 2 september. Met onze relaties bezoeken we de avonturenstad Dokkum. Geen klant? Ook dan begroeten wij je graag. Wij hebben er zin in. Het vierdaagse programma ziet er fantastisch uit. Het team uit Leeuwarden staat vrijdag voor je klaar!

Kor Zittema
Julius de Jong
Bea Monsma

Mijn foto ontbreekt

spons